Javni poziv za angažman trenera za obuku o primjeni pristupa zasnovanog na ljudskim pravima i rodnoj ravnopravnosti

by mar 3, 2023Vijesti0 comments

Javni poziv za angažman trenera za obuku o primjeni pristupa zasnovanog na ljudskim pravima i rodnoj ravnopravnosti

by | mar 3, 2023

JAVNI POZIV ZA ANGAŽMAN TRENERA ZA TRODNEVNU OBUKU O PRIMJENI PRISTUPA ZASNOVANOG NA LJUDSKIM PRAVIMA I RODNOJ RAVNOPRAVNOSTI (HRBA)

U okviru projekta „Inicijativa za ljudska prava i antidiskriminaciju ugroženih grupa“, koji u Bosni i Hercegovini implementiraju LIR Civilno društvo i Arbeiter- Samariter- Bund Deutschland e.V., uz finansijsku podršku Evropske unije, predviđeno je održavanje trodnevne obuke o primjeni pristupa zasnovanog na ljudskim pravima i rodnoj ravnopravnosti (HRBA), usmjerenog na promovisanje i zaštitu ljudskih prava u praksi.

Realizacija obuke je planirana u periodu 18-20.04.2023. godine, a učesnici obuke će biti najmanje 20 predstavnika organizacija civilnog društva zaštitnika ljudskih prava/pružalaca socijalnih usluga iz Bosne i Hercegovine.

Detalji angažmana (opseg zadatka, metodologija, uslovi, naknada…) su detaljno objašnjeni u Projektnom zadatku (Terms of Reference).

Kandidati zainteresovani za prijavu svoju biografiju sa pratećim motivacionim pismom mogu dostaviti organizaciji LIR CD putem:

  • E- pošte na e-mail adresu maja.stojcevic@lircd.org sa naznakom za gđu Maju Stojčević ili predati lično na adresu Kralja Petra II broj 9, Banja Luka;
  • Rok: 20/03/2023 (17:00h)

Najnovije vijesti