Otvoren poziv za pružanje usluga: Provođenje petodnevnih obuka o upravljanju poslovanjem u šest gradova/opština

by mar 6, 2024

Otvoren poziv za pružanje usluga: Provođenje petodnevnih obuka o upravljanju poslovanjem u šest gradova/opština

by | mar 6, 2024

OBAVJEŠTENJE ZA NABAVKU USLUGA

Referentni broj: PDT BOS2304-008

“Obuke o upravljanju poslovanjem” 

Naziv projekta: “Udruživanje snaga za radna mjesta i stabilnost: Podrška ugroženim osobama u Bosni i Hercegovini kroz javno/privatno/civilno partnerstvo

LIR Civilno društvo u Bosni i Hercegovini raspisuje poziv za pružanje usluga – Provođenje petodnevnih obuka o upravljanju poslovanjem (u daljem tekstu Obuka) u šest gradova/opština/općina obuhvaćenih projektom (Goražde, Zavidovići, Trebinje, Teslić, Travnik, Vareš).

Cilj obuka o upravljanju poslovanjem je da razvije ključne kompetencije koje će podržati i promovisati mogućnost samozapošljavanja korisnika projekta. Ove obuke će se fokusirati na osnivanje i održivost poslovanja, izradu poslovnog plana, oporezivanje, marketing, finansijsko upravljanje i unapređenje poslovnih i komunikacijiskih vještina.Dodatni kriterijumi za odabir ponuđača će biti definisani u tenderskoj dokumentaciji koja će biti naknadno dostavljena zainteresovanim stranama.

Pojedinci i kompanije zainteresovani za prijavu treba da dostave svoju biografiju (CV) i motivaciono pismo, elektronskim putem na email adresu: maja.katic@lircd.org  i  zoran.basic@lircd.org.

Rok za podnošenje prijave za gore navedene usluge je 13.03. 2024. godine do 16:00 sati.

Samo pojedincima i kompanijama koji dostave prijavu biće dostavljena tenderska dokumentacija i poziv da učestvuju u navedenom postupku nabavke. Državni službenici i drugo osoblje javne uprave ne mogu biti angažovani kao konsultanti/ treneri.

Vijesti aktulenog projekta