Dostupne rang liste kandidata povodom Javnog poziva za samozapošljavanje u Goraždu i Varešu

by apr 29, 2024

Dostupne rang liste kandidata povodom Javnog poziva za samozapošljavanje u Goraždu i Varešu

by | apr 29, 2024

GORAŽDE: Bodovna lista kandidata po Javnom  pozivu za samozapošljavanje

Kroz projekat “Udruživanje snaga za radna mjesta i stabilnost: Podrška ugroženim osobama u BIH kroz javno/privatno/civilno partnerstvo“  u Gradu Goražde je završen proces bodovanja kandidata u okviru Javnog poziva za samozapošljavanje korisnika.

U okviru ovog poziva, odabrani su pojedinci koji će dobiti podršku kroz poslovnu obuku za jačanje novog ili ranije započetog biznisa. Od ovih odabranih kandidata, njih 15 će dobiti materijalni grant prema vlastitom zahtjevu iz poslovnog plana.

Konačna rang lista kandidata nalazi se na ovom LINKU.

VAREŠ: Lista odabranih kandidata na Javnom pozivu za proces samozapošljavanja korisnika

U Varešu je okončan proces selekcije kandidata koji će biti uključeni u obuke o upravljanju poslovanjem i zelenoj ekonomiji u okviru Javnog poziva za samozapošljavanje korisnika kroz projekt “Zajedno za radna mjesta i stabilnost: Podrška ugroženim pojedincima u BIH kroz javno-privatno-civilno partnerstvo”.

Odabrani kandidati će da učestvuju u obukama i da razvijaju svoje poslovne planove ili unaprijede postojeće poslove. Od ovih odabranih kandidata, njih 15 će dobiti finansijsku podršku prema vlastitim poslovnim planovima.

Konačna rang lista kandidata dostupna je na ovom LINKU.

 

Vijesti aktulenog projekta